Ιστορικό

H εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΗ advertising ιδρύθηκε το 1982 στον χώρο χονδρικής και λιανικής πώλησης διαφημιστικών δώρων , τουριστικών ειδών και δώρων δημοσίων σχέσεων.
Μετά από μια μακρόχρονη πορεία της στον χώρο είναι πλέον κυρίαρχη στο χώρο των διαφημιστικών ειδών δώρου , σε μπλουζάκια και διαφημιστικά καπέλα, σε αξεσουάρ κρασιών και είδη καπνιστού , σε ρούχα εργασίας αλλά και σε εποχιακά και τουριστικά είδη.
Από το 1998 έχει κατοχυρώσει τα δικά της brand name ειδικά στον χώρο των αναπτήρων με την επωνυμία FLAME  στον χώρο του ρουχισμού με την επωνυμία ACTIVE WEAR και στον χώρο των τσαντών με την επωνυμία ACTIVE BAGS.
Σταθερή πολιτική  είναι να εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της αφού είναι η μόνη εταιρεία στον χώρο της πανελλαδικά που τηρεί τις προδιαγραφές του συστήματος ποιότητας ISO 9001:2008 για εκτύπωση και εμπορία ειδών δώρου από το 2002.
Από το 2004 στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 τ.μ. στην περιοχή του Ν. Ρυσίου Θεσσαλονίκης και σήμερα απασχολεί 12 εργαζόμενους.
Την διετία 2008-2009 λόγω και των συνεχών απαιτήσεων της αγοράς δημιουργεί το δικό της γραφείο στην Shanghai μέσω του οποίου εξασφαλίζει την ανεύρεση νέων προϊόντων για promotional και tailor made ενέργειες
To 2010 εξασφαλίζει την αντιπροσώπευση του οίκου Gildan , No1 παγκοσμίως brand σε διαφημιστικά μπλουζάκια , t-shirt's , polo's, φούτερ και μπουφάν και έχει καταφέρει μέσα σε μια δεκαετία να κατέχει μερίδιο στην αγορά διαφημιστικών ενδυμάτων ανω του 30% διαθέτοντας στις αποθήκες της παρακαταθήκη πάνω από 1.000.000 τεμάχια σε διαρκή βάση
Την επόμενη χρονιά συνεργάζεται με τους οίκους Cerruti,Cacharel,Nina Ricci και Ungaro εκπροσωπώντας μια μοναδική σειρά εταιρικών δώρων και δώρων δημοσίων σχέσεων με απαράμιλλη ποιότητα και κομψότητα.
Από το 2012 εξασφαλίζει την προώθηση των αναπτήρων flameclub εξασφαλίζοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας στους διαφημιστικούς αναπτήρες
Από το 2013 έχει δημιουργηθεί τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων εξασφαλίζοντας΄άριστη ποιότητα τετράχρωμων εκτυπώσεων σε όλα πλέον τα αντικείμενα αποδίδοντας πιστά και τα πιο δύσκολα λογότυπα.
 
Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας κυμαίνεται στο 5-10% ετησίως την τελευταία πενταετία έχοντας κύκλο εργασιών 2,750.000€ για το 2019.