Τρόποι Πληρωμής - Χρεώσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:
• Αντικαταβολή:
Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.
• Χρήση πιστωτικής κάρτας:
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα. Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Visa electron, Diners, Mastercard.
Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή είναι με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.
Για τους πελάτες λιανικής οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν  το Φ.Π.Α. και η μόνη επιβάρυνση είναι αυτή των μεταφορικών αναλόγου του ύψους της παραγγελίας όπως περιγράφεται παρακάτω.
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.
• Για τους πελάτες Θεσσαλονίκης :
Παραλαβή και εξόφληση μετρητοίς από την έδρα μας στο Νέο Ρύσιο


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX ή με μεταφορική εταιρεία σε περίπτωση που το βάρος είναι πάνω από 25 kg
• Χρόνος παράδοσης προϊόντων:
Παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 48 ώρες στη Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.
Στις παραγγελίες των προϊόντων ε εκτύπωση του λογότυπου σας απαιτείται εξτρά χρόνος  5 ημερών , σύνολο 7 -10 εργάσιμες.
 Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2392072909, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας.   Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 17.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.
• Πιθανές Χρεώσεις Μεταφορικών:
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 50 € , γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου SPEEDEX.
Παραγγελίες κάτω των 50 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 4 € ανά αποστολή. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η χρέωση 4€ των μεταφορικών ισχύει για την ηπειρωτική Ελλάδα και για πόλεις που εξυπηρετούνται από καταστήματα της Speedex. Για παραμεθώριες ή απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση επιβαρύνεται από 2€ έως 4€ κατόπιν συνεννόησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στη περίπτωση που το προϊόν είναι προβληματικό, η επιστροφή του γίνεται χωρίς χρέωση μεταφορικών. Στην περίπτωση που το προϊόν  είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Η αποστολή των προϊόντων αντικατάστασης γίνεται μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 2392072909 (6979808889 για κλήσεις από κινητά) από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00
Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από εμάς σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.
Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν ,σας αποστέλλουμε καινούριο προϊόν ή σας πιστώνουμε τα χρήματά σας στο σύνολό τους.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακύρωσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 12 ωρών και στην περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή σας , τα χρήματα επιστρέφονται στον λογαριασμό σας χωρίς καμμία επιβάρυνση.Σε περίπτωση που έχει παρέλθεί το συγκεκριμένο διάστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε με τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλ:2392072909.